Det blev Bua

Efter sju månaders stiltje här på bloggen så skulle en ordentlig genomgång och tillbakablick kunna vara på sin plats. Vilka förändringar har skett? Har några förändringar skett? Har några kort tagits sedan sist (dum fråga)? 
 
Det alltmer dröjande inlägget bottnar nog i att jag helt enkelt inte orkar leverera en sådan presentation. Så därför kommer här den stressade tvåbarnsmammans version istället:
 
♥ Vi gick och blev lantisar.
Det blev Hyssna för vår del (OCH FÖR LILLASYSTERS DEL!) Närmare bestämt Bua, Hyssnas egen version av Bullerbyn. Här hyr vi nu ett hus i väntan på huset med stort H.
 
 
 
♥ Vi har varit hemma.
Ja, i likhet med resten av världen har vi hållit oss hemmavid.
 
 
♥ Ute är det nya inne.
När vi väl träffar någon så är det utomhus. Kallt, eller som vi åretruntbadare säger, friskt!
 
 
♥ Vi ska inte klaga.
Vi längtar så innerligt efter att få krama om och träffa våra kära ordentligt. Vi längtar efter att få fira gudstjänst i kyrkan. Vi längtar efter att få bjuda in. Vi längtar efter en tid då vi inte längre är rädda för andra människor och går omvägar för att inte komma för nära men det ska också sägas att vi har haft tur. Vi har aldrig varit såhär friska, vi har inte förlorat några jobb, inte heller några anhöriga, vi har sluppit packa skötväskor och ha alla helger uppbokade, vi har kunnat hjälpas åt med nästan alla läggningar, vi bor i hus och har en så vacker utsikt att hakor ständigt tappas. Vi har dessutom välsignats med fantastiska grannar och att få vara så mycket hemma och tillsammans med familjen dygnet runt har varit fantastiskt, tålamodsprövande, stökigt, enerverande, utvecklande och festligt. 
 
Till dig som tycker att livet är långtråkigt rekommenderar jag: två barn under två år.