åhkära nån. bra helg. bra plats. bra människor. bra mat. mycket mat. bra lovsång och Jesus är sannerligen uppstånden
Har varit på Åh -ja, platsen heter Åh- med fina vänner tillika duktiga musiker och spelat på ett ungdomsläger. 
Fasta blev festa. Snötäckt mark blev snödroppsbeklädd mark. De förlorade sovtimmarna ersattes av den eminenta gemenskapen och väl hemma blev det... tamtadam... mer mat, en hejdundrandes påsktårta och familjefest.
Nu väntar en hel vecka med massa trevliga ting. typiskt bra.

glad påsk.. men inte än


 
Igår slutade vi skolan och jag var på musikalen Jesus Christ Superstar där mina SVF-vänner stod för musiken, heja heja vad det var bra.
Sitter nu hemma i mitt älskade sätila, har gått på påsklov och är allmänt tillfreds med tillvaron, bortsett från det faktum att jag dragit på mig en erbarmelig förkylning alldeles lagom till ledigheten.
Kvalitetstid med nästan hela familjeskaran sånär som på en liten syster som åkt söderut. 
Imorgon styr jag kosan mot en av mina absoluta favoritplatser, Åh stiftsgård där påsken ska firas med buller och sång. 
Önskar dig en alldeles förträffligt fantastiskt glad påsk.. när tiden är inne.
 

tihi

 
nu firar vi kärleksvecka här på skolan. Vi lyssnar på bra föreläsare, smyger in små lappar och brev här och var, kramas lite mer än vanligt och för att manifestera vår kärlek till alla rara musikanter åkte jag & sofia och köpte superduperkalasmycket godis som vi sedan lät vår alldeles egen påskhar(e)ald dela ut när vi var och sjöng i Eksjö. 
imorgon nalkas påsklov. wiee

hänt i helgen

 
 
bra helg.
gick på spex och pratade om Gud & sånt på ett ungdomsmöte här på skolan, vandrade ner till stan med ett snyggt gäng, vi iförde oss läckra dojjor och slog ner käglor, övade och övade, tog bussen till kusinerna i u-hamn och fick både ett redigt bra slut på förra veckan och en redigt bra start på denna, promenerade på en extågbana, lärde mig fåglar, löste fatigdomsproblemet med kusinhanna, såg på nyheterna, och hade riktigt fabulös kvalitetstid med mina fina släktingar. de tog verkligen hand om mig med råge (och då syftar jag inte främst på den eminenta råggröten helena, utan på det faktum att ni verkligen kan konsten att leverera hög mysfaktor). 
TACK.