långhelg

Denna helg har jag hunnit med en student, en 50-årsfest för mor, lite mors-dag-firande, besök på Gibban 100, en tur till Hufvudstaden samt en rejäl förkylning....Sandra vann över mig, först ut, grattis!!..ovanligt snygg kökspersonal...ovanligt ovanliga allsångsinstrument, jodå, han spelar såg..en bit in på småtimmarna, dags att sova


..rester på uterummet..för hon har tagit KÖRKOOORT!!!..taggad till tusen..trumpetare tar igen sig efter en hård men ack så trevlig provspelningsdag i huvudstaden..."När folk springer i en stad har det alltid med kollektivtrafik att göra"

pt 1Hej jag heter camilla, i onsdags kom jag hem från grekland, efter att ha avnjutit en kaffe där hemma med min mor åkte jag på min allra sista vårkonsert. Dagen efter begav jag mig till skolan för att göra absolut ingenting alls. Dagen därpå tog årets första studentkalas vid och när jag hade hunnit sova ut några timmar så samlades hela familjen och festförberedelserna för min mor började på blodigt allvar. Nu är festen över och om några timmar åker jag vidare till Stockholm för att provspela för Arméns musikkår.. håll tummarna, det kan behövas. Just det ja, jag ska hinna en sväng till Göteborg nu också. Innan tisdag måste jag hinna sy färdigt balklänningen som jag för övrigt inte har sytt själv. Sova får jag göra när jag blir gammal och fixa bilderna från Grekland, ja det får bli en annan dag. Men jag kommer hinna ta studenten, ni behöver inte vara lugna.

Samosjag gillar inte fetaost och äter helst inte vitlök. Sol(ros)torkade tomater faller mig inte i smaken för att inte tala om oliver..
Trots detta tror jag att jag har det heeelt okej där jag befinner mig på min grekiska ö. Kanske sitter jag på stranden och tittar på båtar som guppar längs med horisonten, kanske har jag precis bestigit ett högt berg, kanske berättade våra lärare precis något superspännande om de vackra blommorna vid vägkanten, kanske har jag tagit en lång sovmorgon efter att ha dansat hela natten, förhoppningsvis har jag antagit en något brunare nyans, antagligen har vi skrattat så högt i vår lägenhet att grannarna fått be oss var lite tystare, förmodligen lyser solen ständigt och jag bara njuter, har massor av russin i väskan, ett par solglasögon på näsan och ett stort leende på läpparna.
φιλί