hänt sen sist

 
skriver lappar och sätter upp lite varstans, får svar.
inviger vinylspelaren.
bakar cupcakes med favoritjenk.
pysslar ihop en fotobok med jonk.
läser läser läser.
spelar flöjt.
åker till liseberg med fina vänner trots både åska och regn. hade glömt hur snurriga slänggungorna är och hur otroligt bra jukebox är.
kvalitetstid med syskon och kusiner.
spelar på dragspelet.
fikar på uterummet.
äter finmiddag hos momor&morfar.
cyklar lygnern runt och håller mig på en stadig treaplats (men hur många vi var förtäljer inte historien) 
hittar äntligen en orm i detta ormfattiga land som plåtas och äntligen är jag inte längre "en vanlig viting som inte vet hur man dödar orm".
spenderar tid i trädgåren, plockar blommor och äter hallon.
tittar på klockan och inser att det är dags att bege sig till jobbet..

SOMMAR

sommaren 2012 består av rejält massa jobb, en hel massa bad morgon middag kväll, fika, häng, utflykter, lite plugg emellanåt, musik i massor (mitt senaste tillskott i instrumentskaran är ett dragspel som är i min ägo sommaren ut och detta har resulterat i att jag gått och blivit helt taubefanatisk. taube är bara bra) trevliga påhitt, sommarkalas i trädgården, och givetvis en hel massa fotografering.
 
 
jo, lillasyster firade sin födelsedag med släkt och vänner en fin sommarafton. det bidde grillat, tårta, bad i månskenet, skratt, en pampig OS-invigning och givetvis allsång med dragspelsackomanjemang. riktigt fint.

ven

minns ni det här?
hur som helst så var jag ute på äventyr med familjen förra helgen. det bidde en såndär helfestlig, helfin och framförallt helbra minisemester och mängder av bilder togs. men innan ni får se några av alla dessa bilder får ni se resan ur ett annat perspektiv.. 
 
 
 
men tro inte att jag gick med nedböjt huvud hela resan. nej, jag hade det bara bra.
tack famiiiiiljen!
 

livetlivetlivet

igår morse körde jag mor&far till flyget som skulle ta dem till en helfin vecka på samos. så nu tar jag och syster hand om den allra gulaste villan på lisakullavägen. karibu.
igårkväll kom min tanzaniasyster hit och hade en fin pysselafton med mig.
idag spelade jag piano för en av tanterna på jobbet och det lät för illa men hon bara satt där och log.
när jag kom hem hittade jag en hel drös med gamla flöjtduetter som jag har spelat på diverse konserter och märkligt nog så satt det mesta kvar i fingrarna. taggar jönköping och ett helt år med musik.
 
 
i afton hade jag och syster kvalitetstid på uterummet och fullkomligt njöt av ledigheten.
alldeles nyss promenerade vi ner till sjön iförda varsin pippitröja, försökte ta död på en orm och vandrade ut på bryggan.
nu lyssnar jag på chopin, tittar på den sagolikt rosa himlen och ä l s k a r att vara ledig (visserligen bara en dag) och veta att jag kan ligga och läsa hela natten och sedan sova tills jag vaknar.
 
 
imorgon väntar svampplock, secondhandfynd och en avslutande pannkakstårta. 
nu: sovasova
 
 
bara bra