godjulochgottnyttår

Allt är precis som vanligt, kaos in i det sista.
Har haft en fin julhelg med familjen och njutit av köttbullar, det glada budskapet och julmusik.
Satt bredvis en kenyan på midnattsmässan och det kändes precis som förra julen. WIEE.
Fick världens bästa julklapp av syster som avnjöts på operan igår. MUSIKALEN CHESS!!!
Åh vad den var bäst!
Men som vanligt har varenda minut av detta lov varit uppbokat.
Panikar med missionskursen som (helst) måste vara inlämnad innan nyår. Spelar i kyrkan. Jobbar och sprider julglädje hos de gamla. Planerar bröllop. Övar på körlåtarna. Släktkalasar och nu väntar ett fantastiskt NYÅRSLÄGER på självaste Marks gymnasium där jag ska vara med som gruppledare.
 
Nåväl, jag är väl sådan. Var jag än hamnar och vad jag än gör så lyckas jag alltid ha fullt upp med något. 
Jag är glad i alla fall, för jag har..tamtadam.. KÖPT MIG EN NY FLÖJT!!!!!
Nu blir det läger för hela slanten. Vi hörs 2013.
 
over and out.

Jesus & Leif

 

 
japp, såhär i juletider firar vi Jesubarnets födelse och mitt i allt ståhej fyller min far år.
GRATTIS GRATTIS FINA FAR.
Idag startade vi dagen i kyrkan och sen vart det kyrkkaffesbarnkalas här hemma med massor av barn och massor av kakor. Trevligt.
I afton bidde det sedan mer kalas och tro det eller ej, jag hälsade på hunden Hilda.
Granen är klädd, kakorna bakade, snön har fallit, julklapparna är både inhandlade och inslagna, tomtesagan läst, rummet julpyntat, greveholmavsnitten sedda och nu får det bli julafton.. fast först ska jag minsann sova (första jullovsmorgonen vaknade jag halv tolv och konstaterade att ja, jag var nog lite trött)
GOD JUL!!!!!!!

hänt i veckan

 
Det där med att jag skulle bli frisk av te.. det fungerade inte precis. Så nu sitter jag här på mitt rum och gör vad jag kan för att bli frisk. Missade sista konserten men något säger mig att det kommer fler..
Bilderna ovan är från veckan som gått, vi tog en svängom till IKEA där vi åt finmiddag och till A6 där vi hittade superduperfärgkombojackorna och vi hade framförallt rejält massa candlelightkonserter innehållandes ett helt gäng med klädbyten. Favoriten var alltid slutnumret där alla gick bananas på sotade ögon, röda läppar och bling bling.
På torsdag får jag en ny rumskompis och inte vilken rumskompis som helst utan en helklockerz HILA och något säger mig att rum 309 kommer bli helt episkt & fantastiskt.
Nej, nu är det dag för mig att återgå till att göra.. få se nu.. precis ingenting.
 
over and out.

förkyld kidogo.

tolv konserter på nio dagar. inte undra på att jag går och blir sjuk.
men mor, far och johanna x 2 kom hit och såg en candlelightkonsert i lördags. KUL! de gjorde min helg (samt många andra som hälsar och tackar för glögg&geisha).
imorgon har vi årets sista konsert med kören och sedan väntar en episk julfest och ett episkt jullov (som dessvärre bara blir drygt en vecka.. för sen har vi konserter) men oj vad det ska hinnas med. jag har då rakt inte tid att vara förkyld.
så, hej extrem tedrickning. hejdå förkylning