Juul jul juul juljul jul jul

Imorgon tänker jag vakna och låtsas som att det inte alls är regnigt och dant därute. Jag tänker dra igång julmusiken tidigt och dansa runt med golvmoppen tills det blänker. Sen ska jag baka pepparkakor och äta deg. När man bor själv får man äta huur mycket deg man vill. Det är nog det allra bästa med att bo själv. Det finns så mycket som är så väldigt trevligt med jul och jag vill bara stanna tiden samtidigt som jag knappt kan hålla mig till precis vareviga dag hela december.
Så nu vet ni det. 
49

Kerstin

 
Fick äran att föreviga den hysteriskt trevliga flickan vid namn Kerstin häromsistens och vi varvade såpbubblor med förbipasserande hundar och giraffer på hjul. Festligt på alla vis.

Johanna <3 Kalle

Oktoberbröllop. Spudlande vackert brudpar - inifrån och ut. Kyrkoruin, bokskog, kohage, parkeringsplats, hembygdsgård... Ja, alla platser klär två skönheter och fotografera gjorde vi lite här och lite där.
Kärlek på allra högsta nivå.
TACK för att att jag fick vara med på denna festens dag.
Nog med ord, nu tar vi det i bilder.
 
 

Stockholm

 
 Besökte huvudstaden. Huserade på Långholmen. Lärde känna Björn&Benny. Tacofredag med kusiner och poledance. Ännu mer kusiner. 2handsfyndning. Spatserande i solen. Jönköpingsvisit. Lamadjur eller lama djur? Slut på helgen.
49