ttm

 
 
 
En av mina absoluta favoritmänniskor är Ulrika. Hon kan det här med livskvalitét. Skrattar mest och bäst. Levererar ständigt innovativa och kloka visdomsord. Höjer mysfaktorn skyhögt. Ett rum innehållandes Ulrika är ett typiskt bra rum.
Så, om tillfälle ges att lära känna denna underbara kvinna, grip möjligheten.
Med en Ulrika blir livet mycket trevligare att leva.

Värmland


 
Den här helgen åkte jag till Värmland.
 
överkonsumerade varma drycker, promenerade i skogen, träffade hutlöst bra människor, sparkade på gula löv, iförde mig raggsockar, hade kvalitetstid med systrarna, spelade massa flöjt, skrattade tills magen värkte, fick redigt fina samtal, badade tunna under stjärnhimlen, badade i den något kallare sjön, sjöng trestämmigt i bil, åt mina tio godisar (som av någon underlig anledning ökat i antal de senaste åren), åt, lyssnade till kloka visdomsord, paddlade kanot, såg solen gå upp över en frostbelagd värmlandsväg, dansade loss till afrikanska rytmer, satt framför brasan och pratade om och med Gud, utklassade grabbarna grus på kortspel och satte mig sedan på ett tåg från Arvika till Oslo och kunde konstatera att denna tradition är något av en favorittradition
Ett och annat rådjur fick stryka med. Det är smällar man får ta om man råkar passera fel väg vid fel tillfälle och råkar vara rådjur. 
 
 
 
 
Tack och bock. Vi ses om två år.
49

löv(ly)


 
Jobbar jag blir förkyld jag inte kan springa jag måste promenera istället  då kan jag ha med kameran ut jag kan föreviga allt det vackra jag ser i löpspåret jag kan minnas det och visa andra hur god Gud är som ger oss en obeskrivligt bra och fin höst, i år igen,  levde vi lyckliga i alla våra dagar. snippsnappslut.
 
 
Så här satt jag en stund och funderade över framtiden. 
 
 
nu vet ni det.

høstferie


 
Bestämde mig förra veckan att göra en Sverigesvängom för att:
Spendera några timmar på fincafé med finfinflicka och finko.
Överraska världens bästa, mest mysiga och tillika nyligen opererade lillasyster.  
Vandra i skogen. Förundras över och fotografera fina ting.
Fira kanelbullens dag med mor & syster och ett gäng hemmabakta kaneläpplebullar.
Plinga på i Göteborgs allra mysigaste lägenhet hos sötSofia för att sitta lite i hammocken, konversera och sedan hitta nya 2handssmultronställen
Åka buss till Jönköping för att avrunda min eminenta Sverigevisit med en ännu mer eminent återträff på folkhögskolan. Krama om gänget. Sjunga i den episka kören. Titta på Utsikten. Äta folkisfrukost. Sitta alldeles för många i en soffa. Spela flöjt. Avnjuta en hejdundrandes show. Riktig kvalitétstid så att säga.
 

 
Ja. Men det här var ju en typiskt trevlig vecka. Det tackar vi för.