Kungälv


..japp, då var det dags igen. Jag ska spendera de närmsta fem dagarna i Kungälv på Credo nyårsläger och det kommer bli så fett bra!
gott nytt år!

Släktkalas 1&2

Alla har lämnat mig, jag är ensam hemma. Fyra stycken åkte till fjällen för att under en veckas tid njuta av vackert väder, härlig skidåkning och massa god mat, en annan försvann till Göteborg för att söka lyckan och filosofera och njuta av livet tillsammans med vänner, några fler familjemedlemmar har jag inte men hade jag haft det skulle säkert de åkt härifrån för länge sedan... Jag måste tyvärr erkänna att jag imorgon gör samma sak med min broder, han kommer hem & jag åker till Kungälv.
Nu kan man väl säga att julen är över, eller? Men det bästa med julen är att nyår kommer ganska kort därefter, festandet fortsätter:)
Jag har hunnit med två släktkalas och sisådär sjuttioelva filmer..

Juldagen

Vid den tiden utfärdade folhälsominister Maria Larsson en förordning om att hela landet skulle vaccineras. Det var den första massvaccineringen, och den hölls när Reinfeldt var ståthållare i Sverige. Alla gick då för att vaccinera sig, var och en till sin vårdcentral. Och Josef, som  genom sin härkomst tillhörde Vårdval Stockholm, hade obegränsad valfrihet och begav sig från sin egen stadsdel upp till norrförort, till Filippas stad, Täby, för att vaccinera sig tillsammans med Maria, sin trolovade som väntade barn (och därmed tillhörde en så kallad riskgrupp).
Medan de befann sig där var tiden inne för henne att vaccineras, och hon tog sin spruta, den första dosen. Hon lindade sin arm och lade sig ner för att krubba, eftersom det inte fanns plats för dem inne i väntrummet.
I samma trakt låg några astmatiker ute och vaktade sitt vaccin om natten. Då stod plötsligt en ängel från Vårdguiden framför dem och Landstingets hela härlighet lyste om den. De greps av stor förfäran, men ängeln sade till dem:
"Var inte rädda. Jag har bud till er om en stor glädje, en glädje för hela folket. Idag har en ny leverans Pandemrix anlänt åt er i detta land".
Och plötsligt var där en stor himmelsk här som prisade Alliansen och tackade för att de var det utvalda folket.


Ha ha ha ha ha, jag vet inte om det är för att min far är smittskyddsläkare och att vi ständigt får senaste nytt om svininfluensa hemma hos oss eller om det är för att jag lade mig halv tre i natt. Men detta är helt fantastiskt roligt och jag sitter & skrattar för mig själv när jag läser. Tack till den sjuksköterska som tog sig tid att skriva detta redigerade julevangelium!

Jaha, nu är det alltså juldagen och jag har fortfarande inte riktigt vaknat. Gårdagen var trevlig på alla sätt & vis. Massa mys, massa mat, massa paket, massa skratt, massa ljus, massa sång, massa massa. Istället för jul-otta blev det midnattsmässa i Ubbhult och därefter glöggkväll i vardagsrummet med massa folk ända in på småtimmarna.
Årets julklapp (förutom den fete-fina teven) var en kanon-toppen-mikrofon... som redan har börjat användas.

..inte alls avslöjande inslagning..
Från mig alla, till er alla: En riktigt god jul!

da´n före da´n

Tänka sig, idag fyller min käre far år...

Ett stort grattis till honom!
Jag har varit på julklappsutdelning i byn & har hunnit skotta hela uppfarten, så nu kan festen börja!
Om mindre än tio timmar är det julafton, detta gillas skarpt!! Jag tror jag firar detta med att spela saxofon & slå in julklappar:)
godjul