hippad och klar

Den däringa vännen som snart blir fru och allt såg vi till att möhippa när vädret var som allra bäst. Vi konstaterade allihopa att vid en möhippa är väckningen A och O, ju mer rökmaskinen får jobba, desto bättre blir resultatet. Vi konstaterade även att glass med fördel bör inhandlas på Tre Toppar, att havet var kallt samt att spökboll spelas alltför sällan. 
 
 
Tack för en festlig dag flickor!

Taggaråå

 
Fantastiskt fina vänner tänker gå och gifta sig och härom dagen var vi ute på en liten provfotografering. Det kommer bli så bra så bra så det här. 
 

Små röá djur & små blåa bär.

 
Snart snart SNART vankas här tomater. Förhoppningsvis i ungefär samma kvantiteter som mors tomatskörd förra året. Tills dess tillgodoser jag mina behov på andra vis. Det är kräftskivetider. Frysen är fylld av små blåa bär och eftersom det var superduperbilligt godis på Willy:s i påskas så investerade jag och pojken i ett gäng kilo, vilket vi nu får äta upp. Rent bokstavligt. Sånt är livet.

Flytt och dylikt.

Och så kom det sig att jag än en gång blev Göteborgare, denna gång hamnade jag en aning mer öster om stadskärnan, närmare bestämt i Härlanda
Du som tycker om hemmagjorda tomater är välkommen hit om någon vecka eller sådär och du som snarare är intresserad av ett fantastiskt teutbud -eller varför inte bara har lust att träffa husmor i egen hög person- kan komma nästan på direkten.
Skoleriet är igång som aldrig förr och om man uppskattar ostruktur och oklarheter så skulle jag vilja påstå att detta är den perfekta kursen. Själv fortsätter jag att le medan jag febrilt försöker förstå vad jag egentligen förväntas göra eller kunna. Det blir nog bra det här.
Det börjar bli lite höst här mitt i allt också med kräftskivor, regnbyxor och allt vad det innebär. Det är med stor glädje och framförallt tacksamhet som jag taggar för hejdundrandes Härlandahöst. Efter några år hit och dit i olika synnerligen trevliga boendekonstellationer så bor jag numera ensam och det är  p r e c i s  sådär perfekt som jag hade hoppats på. 
 


 
Tack tack tack ni som möjliggjorde denna flytt. Bärhjälp och packhjälp och fikahjälp och uthyrningshjälp och Ikeashoppingturhjälp och kärrfickparkeringshjälp och hjälp, nu blir orden bara längre och längre.
Vi avrundar således där för denna dag.