Fyra månader in i året

 
Sedan en månad tillbaka har jag och lillflickan, i likhet med många andra i dessa tider, isolerat oss här hemma i lägenheten. Vid två tillfällen har vi varit ute hos mina fina föräldrar som då skämt bort mig med barnpassning och balkonghäng.
 
 
I övrigt har Signe vackert fått nöja sig med sin synnerligen tunga och tråkiga mamma de dagar då pappan tillsammans med sina kollegor stridit mot Coronan.
 
 
Nu är det bara dagar kvar innan den kylskåpstunga magen ersätts med en högt efterlängtad "bebii",  som Signe går runt och säger. Hon har antagligen ingen aning om vad som komma skall men omställning lär det minsann bli. Fram tills dess njuter hon hejdlöst av den odelade uppmärksamheten.
 
 
Senaste dagarna har foglossningarna tagit mig helt i sitt grepp och vi har därför bestämt att jag inte kan vara själv hemma med vårt energiknippe till dotter längre. Så nu isolerar vi oss tillsammans, hela familjen. Jag sitter, Signe skuttar och Tobias valsar lydigt efter. Som stillasittande har jag inte bara lyckats deklarera (!), med allt vad det innebär som egenföretagare, utan även gå igenom bilder från årets fyra första månader. Så här kommer nu en härlig bildkavalkad från tiden då vi träffade folk, stylade lägenhet och planterade om pelargoner.
 
 
I dag kom jag utanför lägenheten för första gången på en vecka, påskgodiset är inhandlat, vi åt kvällsmat på balkongen, Signe har lärt sig äta jord och nu är vi redo för bebislevernas.
 
Klart slut.