Ut till landet. Ut till fåglarne.


Man ska ha festliga vänner som har festliga hus på landet med festliga djur och festlig natur. Då kan man åka dit ibland för att ses kycklingar kläcka sig ut ur ägg (hur coolt?!) och sen kan man bli besviken när de dröjer och tar tid. Därefter kan man åka ut och ro med ekan eller äta gröna ägg och dansa i solen.
Sånt gör vi nuförtiden. Det här med att studera är ju ett gissel. Så mycket tid som helt plötsligt bara finns. Halleluleja.
 

Klockren och ringfri

 
Så. Efter tre veckors praktik på Sahlgrenska med massor av stick, nyvunna lärdomar, fantastiska EKG-avläsningar, härliga kirurgiska ingrepp, festliga patienter och trevliga promenader nere i underjorden så är jag tillbaka i skolan igen.
Har verkligen haft det kanonbra på Kardiologen och en av alla många saker jag lärt mig är att uppskatta skollivet där man inte nödvändigtvis måste stiga upp 5.19
Det är numera vår, vilket är synonymt med körsbärsträdsblomning, vilket är synonymt med sanslös lycka.
Det har varit våffeltid. Vi har firat påsk. Kollektivskompisen har gått och fyllt år. Det är dags att deklarera. Surdegen växer och frodas. Uteserveringarna langar sol.
Ja, här finns många skäl att fira.