vad vi gör i sverige

Förutom att åka rulltrappa, äta kilovis med kött, promenera i skogen, åka linbana och rida på hästar så finns det så rejält mycket som vår tanzaniska vänner aldrig har gjort.. eller aldrig hade gjort innan de kom hit till oss.
Har konstaterat att vi biblare tar alla chanser till fest och inte var vi sämre den dag våra vänner kom, det bidde ballonger, flaggor och kötbullar i massor.
Vi fortsatte festen på Strandhem där vi mötte ännu ett gäng beresta biblare.
En afton höll vi vår presentation och samma dag kom min helunderbara Katarina hit och förgyllde min dag. Det blev en hejdundrandes fest som avslutades med basbandet som sjöng leende guldbruna ögon. rejält festligt.
Idag var vi på skolutflykt till Söderåsen, bokskog, brötiga barn och boule. Riktigt trevligt, mer om det en annan dag.
Nu: usiku mwema

jamani

Tanzania i Sverige.
Aya på Glimåkra.
Mr Laibon (Ayas second headmaster) och Mr Njemet (brodern) här hos hos Jonken och Camilla.
Riktigt fint.

kvalitetstid med Gud

jag drar mig tillbaka. till stillheten. till tystnaden. till mariawalls kloster.
kommer åter på torsdag.

vår vår

vi tar det i bilder..
morgonpromenader, kvällspromenader, nattpromenader, cykelturer, jonken&jenken, plocka blommor, familjefest i Lund, dunderfine brodern FÖRLOVAD med den dunderfine piteå-flickan, mat i massor, fika, efterrätt och ännu en middag, en svängom till botaniska, chai och swahili på laurentii, kusinhäng, en stundande födelsedagsmor, räkor och svensk mat, fotografering, lisakullavägen, förkyld, promenera mera, och ja, nu sitter jag hemma i sätila och tänker tillbaka på veckan som gått.
Sicken vecka, sicket väder, sicka fina människor det finns.
Tack Gud för det.