Hur vet man att man vet att man vet?

Oj oj oj, jag känner att det är mycket på gång och huvudet är för närvarande en aning snurrigt, men jag ska försöka mig på ett seriöst inlägg iallafall.
Till att börja med: Det var första advent igår och jag hann med både att spela i Hyssna kyrka och dricka kyrkkaffe i Sätila. Det är första december imorgon, vilket innebär första avsnittet av Greveholm, detta gillas skarpt!!
Jag har redan lyckats förstöra min julstjärna i fönstret...eller den fungerade inte i morse iallfall trots att sladden satt i..
Jag ägnade söndagen åt kemiplugg... inte okej... men trevligt! Naturare som vi är i vårt gäng samlades vi klockan två i Horred och spenderade de första fyra timmarna åt vilda diskussioner bland annat om huruvida det är väte-eller van-der-Waals-bindningar som bryts när tvätt torkar och om hur molmassan hänger ihop med enheten Unit..
En hemmagjord latte, massa goda praliner, mycket skratt, en fantastiskt god kycklingpaj & bästa filmen någonsin höll humöret på topp.
Sen till något annat: Det är nu vecka fyrtionio & jag känner att jag är skyldig en förklaring till de som inte förstått varför min blogg heter som den gör... såhär är det: Jag gillar mysiga ting. Ibland när något är jättejättemysigt vet man inte hur man ska förklara det t.ex när man vaknar på julaftons morgon eller när man umgås med mysigaste människorna, därför har jag kommit på mysfaktorn. Den mäts i skala upp till 49 som alltså är det högsta, då är det maxat mysigt:) Ett förtydligande bör tilläggas, man kollar bara mysfaktorn om den är maxad...den kan alltså inte vara t.ex 48..

Varför 49? Kanske en av de vanligaste frågorna jag får, ha ha, men jag anser helt enkelt att det är det allra mysigaste talet. Jag & några kom fram till detta en kväll när vi var påväg till Lillasjö för att nattbada & allt var sådär maxat mysigt...det är alltså många som delar den åsikten, att 49 är det mysigaste talet, med mig.
Att det är vecka fyrtionio ska absolut firas, jag dricker exempelvis massa te, stickar lite extra, kramar mina vänner, dricker glögg & lyssnar på julsånger (nu är det ju äntligen tillåtet).
Dessutom har vi Jesusvecka på vår skola, fantastiskt underbart! Den kristna skolgruppen har bjudit in band som spelar & sjunger, föreläsare som pratar om bl.a Tro&vetenskap och hur det hänger ihop, vi har fikarum där vi bjuder vem som helst på fika:) Ett fantastikt tillfälle helt enkelt att få vittna för sina klasskamrater. Jag undrar ofta hur man kan visa på Jesu kärlek för sina vänner (..och ovänner) och detta är ett grymt tillfälle! Visa vad Jesus har gjort för mig och vad Han har gjort för dem. Vi lever i ett oerhört sekulariserat land, alltså ett samhälle som allt mindre påverkas av religion. Idag fick jag höra att det begås fler självmord i världen än vad folk dör i krig, fruktansvärt! Många finner ingen mening med sina liv och väljer därför bort livet. Meningen med mitt liv är Jesus och min önskan är att även mina klasskamrater ska få lära känna Honom.

En annan sak är att jag vaccinerade mig idag, det gick så fort att jag knappt märkte det & jag har ännu inte fått mer biverkningar än lite ömhet i armen. Jag hoppades nästan bli sjuk och kunna sova ut lite, men men..

Jag fick ett trevligt sms av min bror idag där det stod "25 dagar kvar til jul!!!" det gjorde mig glad, dags att skriva önskelista:)
Som sagt: Oj oj oj...hoppas inte du somnat.
tack&hej